november 2012

Begravelse

Nå skal jeg i begravelse til mammaen til min kjære tante, som har gått bort.. Etter begravelsen så er det rett på praksis på Helsehuset Sarpsborg, der jeg skal tilbringe resten av kvelden min. 

Håper dere får en super fin kveld, kos dere søtnoser! 


Goodiebag-konkurranse

På bloggen til Anette er det konkurranse nå! Man kan vinne en goodiebag med litt forskjellig i. Hadde vært utrolig morro å kunne vunnet, jeg som aldri vinner! Eller har faktisk vunnet en gang, og det var på en konkurransepå bloggen til Anette, da vant jeg en Moroccanoil og den kom godt med! Ta en tur innom bloggen hennes. Hun virker som ei super jente, og dette er ikke noe jeg sier for å legge inn evt. et godt ord, men fordi jeg rett og slett bare elsker bloggen hennes. Det er en av de få bloggene jeg er fast innom flere ganger om dagen :-) 
Iskaffe og engelsk

Nå er det straks engelsk, så jeg sitter nå å slapper av meg en iskaffe. Fått helt dilla på caffe mocca! 

Etter skolen blir det mest sannsynlig Sverigetur med mamma.

Hvem iskaffe liker du? Har du planer for fredagen?

Min utdanning

Hei alle i hopa! 

Det er faktisk en mnd siden jeg blogget sist i dag. Tenkte jeg skulle bli flinkere nå som jeg er mer inne, og vinteren begynner å komme. Jeg er ingen flink blogger, men øvelse gjør jo mester :-)

Tenkte jeg skulle begynne å blogge litt om utdannelsen min! 

Jeg går nå Vg2 - Helsefagarbeider på Borg vgs. I fjor gikk jeg Helse- og sosialfag. Men jeg skal ikke bli noen helsefagarbeider selvom jeg går der, for jeg skal nemlig bli sykepleier! Grunnen for at jeg gikk Helse- og sosialfag deretter Helsefagarbeider var pga. i 10.klasse begynte jeg å bli ganske så skolelei, og i og med at jeg hadde praksis 1-2 ganger i uken der, tok jeg det. Så neste år blir det påbygg på meg. Så jeg får generellstudiekompetanse, for å så søke på høyskole. Ønske er å komme inn i Fredrikstad, for det blir ikke særlig lang skolevei, men på en side hadde det vært morro å flyttet og opplevd ting, men får se når den tiden kommer :-) 

Har et ønske om å bli jordmor og, men jeg får ta det med årene! Dere har nå hvertfall fått et innblikk i utdannelsen min. 

Jeg er i praksis nå på Helsehuset Sarpsborg, og jeg er på en sykehjemspost/gamlehjemspost. Altså det er eldre menneske jeg jobber med, stort sett. Det kan hende det er noen yngre mennesker som kommer på sykehjem og, men det er sjeldent. Der skal jeg være i praksis i morgen, så tirsdag, onsdag, torsdag og fredag neste uke så er praksis perioden min over der. Jeg kommer til å savne stedet, men jeg har heldigvis fått meg jobb der. Og skal avtale et møte med teamlederen der oppe etter 1.1.2013, pga. det er det året jeg fyller 18. Jobber også på Haugvoll sykehjem, og trives utrolig godt! 

Det å jobbe på et sykehjem er en utrolig fin og koselig jobb, men mest sannsynlig blir det sykehus på meg når jeg er ferdig utdannet, pga. det er lite sykepleier oppgaver på et sykehjem. Men det er jo bare å se hva fremtiden bringer det :-) Ting kan jo forandres med årene! 

Og kan ikke si jeg får mindre lyst, når jeg ser denne videoen:

 

Hva har du planer om å bli? Har du en jobb?