november 2011

jeg er så fornøyd!

Utrolig fornøyd ble jeg med senga. Var på JYSK i stad og kjøpte enda et sengesett (dyne og pute), sengetøy, laken, og sann "duk" haha, eller sann vi skal ha over "undermadrassen", så for å si det sann så der du hvilke av dynene og putene som er ny og ikke, haha. Så jeg og mamma skal få kjøpt enda et par, så det ikke ser så altfor dumt ut. Skal også få speil over senga, enten i morgen eller på fredag, så da legger jeg ut resultatet da, men selvfølgelig skal jeg legge ut hvordan det ser ut nå og :)


FORNØYD! :D

verdens beste foreldre

Jeg kommer hjem fra skolen, går å åpner døra til rommet mitt, og dette møter meg:


(Se vekk fra rotet mitt)

Er så glad nå, begynte å gråte av glede, haha! Før julegave :)

Det er faktisk den sengen jeg ønsket meg og! Så nå skal jeg rydde også kommer pappa om 20min, så da skal det monteres seng her :D Og kanskje jeg får med meg mamma ut i kveld og handle dyne, pute, sengesett og lanken :D 

julestemning

Nå sitter jeg her hos Emilie, snart hjem for å deretter dra på trening. 

Sitter her og hører på julemusikk, gleder meg sann til jul, og til snøen kommer. Vil ha snø NÅ! Også nyttårsaften skal jeg forhåpentlig feire den hos Emilie med familien hennes, koselig! 


♥ imh

redken hårkur

For noen uker tilbake prøvde jeg en hårkur som mamma hadde. Får veldig fort slitte tupper, og frusete hår, så da sa mamma til meg at jeg skulle prøve denne. Og utrolig nok, den fungerer! Tar den i håret en gang annenhver uke. 

1) Dusj/Vask håret med shampoo, ikke balsam. 
2) Tørk det med håndkle, så det er litt fuktig når du skal ta i hårkuren.
3) Ikke gre håret, ta i hårkuren, godt over hele håret!
4) Sett opp alt håret i en dott.
5) Sov med det(ha en håndkle over puta, så det ikke smitter over på trekket) eller ha det i noen timer. Selv hadde jeg det i 4 timer om lørdagen.


Det er denne jeg bruker! 

Har du prøvd den? Hvis ja, hvordan synes du den fungerte?

♥ imh
 

Når du føler at ting går den rette veien..

men så er det det motsatte av hva du føler #den følelsen. 

Endelig følte jeg at ting endelig kunne bli på topp igjen, men så kommer det en nedover bakke som aldri skulle vært der, og da føler du det nesten litt på bånn igjen.. Så sann er det jeg har det i dag! Heldigvis har jeg Emilie her, eller jeg er hos ho da, men deilig å vite at ho er her for meg, uansett! ♥ 
jul

Det har som sagt kommet opp en del julepynt her i huset og, men jeg har ikke pyntet noe på rommet mitt! Huff.. Men lillesøstra mi har lagt ut noen bilder på bloggen sin, som jeg har "lånt" da ;-)

Fått opp litt julepynt du også?

♥ imh

berit

SOM DET BLÅSER UTE!!! Og som de fleste har fått med seg er det vår alles kjære Berit som er ute og går. Rister i hele huset til tider, men egentlig så er det sykt deilig og legge seg etterpå for å ligge å se på tv, i pysjbukse og singlett med dyna over og bare høre det uler rundt husveggen! 

Helt sykt! 

Nå sitter jeg og ser på Big Brother (reklame nå men). 

Forresten nå mangler jeg bare 2000,- til ny seng! Herlig, eller egentlig 1000,- for er jeg heldig for jeg kanskje før julegave av mamma og pappa, hehe. 

Gleder meg sann til jul jeg nå, venter bare på snø'n, som aldri kommer :-( Colareklama går jo om og om igjen på tv, da er det jo jul, eller for meg når det er ordnetlig jul er når den Tv2 reklama kommer, den "se hva som skjer", da er det jul!

 

Den er jo bare helt jul! 

Har du opplevd "Berit"? Ser du på Big Brother? Og hva får du ordentlig julestemning av?

♥ imh

Ønskelista til jul!

♥  iPhone - For min del, helt ærlig er det samme om jeg får 3gs eller 4, fornøyd jeg bare får iPhone, så jeg får meg en annen tlf enn Xperia'n.. Men hadde jo ikke gjort noe med 4'eren, haha. 

♥ Dobbeltseng (Noe jeg driver å sparer til og)

♥  Penger

 

Er nok den korteste ønskelista jeg har hatt noen gang, haha! 

hva vil dere ha?

Jeg blogger forsåvidt ikke for meg selv, jo litt men for andre også. Og når jeg aldri får komentarer hvor skal jeg da få alle "bloggkickene" mine fra? 

Så: hva vil dere jeg skal blogge om? hva vil dere ha? hva skal til for at DU vil lese bloggen min og komentere den? 

Okei, kanskje jeg virker "despereat" etter komentarer her, men til alle dere bloggere der ute; Hva er en blogg uten lesere? Og er det ikke koselig og få et par tilbake meldinger noen ganger? 

♥ imh

lørdagskos

Liten stund siden sist, men føler dagene bare flyr meg forbi. Dagen i dag har gått til vasking av overetasjen med mamma, også har jeg sett på "Julenatt i Blåfjell" med lillesøster. For en fin julefilm. 

Har kommet julepynt her i huset og. Er utrolig koselig! Så nå bare venter jeg på at julestjerna skal dukke opp i vinduet mitt og, så kanskje jeg skal få rompa mi til å bytte ut den hvite duken på "nattbordet" mitt med en rød koselig duk? :-)

Nå sitter jeg hvertfall her i senga og slapper av, med verdens beste og søteste pusekatt sovende siden av meg, musikk, sminkefri og med hårkur i håret. Hatt den i i ca 3 timer nå, så skal vel snart ta den ut. Lenger den sitter jo bedre virkning har den egentlig. Hadde jo ingen planer om å gå ut i dag, så da tenkte jeg istad når jeg dusjet hvorfor ikke ta den ut, og skylle den ut i kveld? Smart! 

Kvelden i kveld går med til kos med lillesøstrene mine. Slappe av med godteri og avslapping. Elsker slike helger! Bare slappe helt av, og tidlig i sengs blir det kanskje på meg i dag og, siden jeg skal dømme håndballkamp i morgen klokka 11.00 i Sarpsborghallen. 

Menmen, ingenting i mot kos med lillesøstrene mine hvertfall, nå som det er så "julete" og koselig oppe :-) Mangler bare snøen nå, håper virkelig at den kommer snart!


Se så koselig det ser ut!! 

Fått litt jul i huset du og? 
Hva er dine planer for lørdagen?

imh 

mobilblogg: love

klær ++ fra nelly

Nå kommer resten av klærene jeg så på Nelly i stad!
Hva synes du om klærene? Noe du kunne tenkt deg og?

♥ imh

kjoler fra nelly

Nå har jeg sittet et par timer og glodd på Nelly.com. Utrolig hvor fort tiden går ;o

Fant masse klær jeg vil ha, kan legge de ut senere, etter treningen. Masse fine kjoler der hvertfall, kan legge ut de jeg synes var finest, og kunne tenkt meg! Hadde jeg vært rik, så skulle jeg gjerne kjøpt alle, haha. 
10 fantastiske fine kjoler! Ååååååååh! 

Hvem/hvilke synes du var finest? 

♥ imh

Blogg.no deler ut Braun Silk-épil verdt 1 600 kr til 6 bloggere!

.

braunvinn

designet er ferdig

Da var designet mitt ferdig. Hva synes du? 

HER er linken til HTML-kodene hvis du ønsker det samme på din blogg! 

♥ imh

rotete blogg!

Unnskyld for at bloggen er utrolig rotete nå! Men er fordi jeg ordner bloggdesignet. Håper det er ferdig i løpet av dagen :)

moroccanoil

Det er en kampanje som går nå, på blogg.no, der de deler ut en goodiebag til 40 bloggere med produkter fra moroccanoil med en verdi på 697,-! Jeg har prøvd håroljen, og ble sinnsykt fornøyd med resultatet, så jeg håper kjempe masse på at jeg vinner! 

 

cutrinsample

Mobilblogg: Hjerter

Da var hjertene oppe! :-) ENDELIG!

outfit 19.november.2011

Genser - BikBok // Hvit singlet - Vero Moda // Olabukse - BikBok

♥ imh

Mobilblogg: Kveldskos

Nå sitter jeg hos Emilie og ser etter brødrene hennes, så skal jeg snart en tur bort til en kamerat der hu og to kompiser er!:D blogger kanskje i kveld!

Fra mobilen!!!!!!!

Heeeey! Veit jeg allerede har postet et innlegg, men så så jeg at blogg.no appen hadde kommet på android markedet og! Og hvor herlig er ikke det?!:D

vil ha jobb

Heisann! 

Nå har jeg vært på en liten shopping runde med mamma og lillesøster, men vi så bare på klær til mamma da. Så heldig meg fikk jo en lipsyl da, juuhiii! 

Var sykt mye fint, så nå skal jeg gå hardt ut med å finne meg en jobb!!! Tenker at jeg skal gå meg en liten runde på Storbyen eller noe. Storbyen er altså det kjøpesenteret her i Sarpsborg. 

Men nå skal jeg sove! Opp 06.30 i morge, så skal vi på Inspiria og. Skal prøve å huske på å ta med kameraet mitt :-)

♥ imh

pictures
 


Når dere ser på bildene, skjønner dere nok hvordan tankene, og humøret mitt er om dagen. Yey! 

Og nei, det har ikke vært noe kjærlighet, forhold, "guttedrama", osv. inne i bildet som har gjort så jeg ikke har orker å blogge :)

Men nå er jeg hvertfall tilbake! Og det er vel bra, eller?

♥ 

pause

Jeg er nødt til å ta en pause fra bloggen en periode. Skjedd veldig mye privat nå, og dette kommer jeg ikke til å fortelle om heller. Usikkert når jeg kommer til å komme tilbake.
videoblogg

burn

steder jeg liker å være

Day 14 - 5 steder jeg liker å være.

Hjemme, hos emilie, treningssenteret, ute blant venner, hos tante og onkel og litt på skolen faktisk. 

Idag skjer det ikke særlig. Skal en liten tur ut med mamma i butikken etterpå, har vært med henne på Borg ramme på morgenen i dag og. Fikk to sølvhjerter til å henge i vinduet som jeg nok legger ut bilde av senere. 

Dagene skjer det ikke særlig mye, stille og rolig. Har dager jeg er lagt nede, mens dager jeg er midt på. Ingen dager er jeg virkelig kjempe glad lenger! Dager jeg veit ikke om jeg skal gråte eller le. Rett og slett mange usikre dager, men sann er det vel? Dagene skal jo ikke være toppen hele tiden? 

Derfor er bloggingen min litt bånn om dagen, jeg veit ikke hva jeg skal blogge om. Videoblogger frister heller ikke. Orker så og si ikke ordne meg heller, ordnet meg i går da jeg skulle ut med venner, men ellers så er det bare maskara og litt solpudder som går på. 

Så nå skal jeg vel sette meg ned og se på One tree hill. Finner mye "trøst" i den serien hvis jeg kan si det på den måten. 

♥ imh

mine fantastiske venner!

Jeg har jo den "Days 20" som jeg selvfølgelig har glemt, men nå fortesetter jeg! 

13. Et innlegg om mine fine venner.

Jeg har jo mange venner, men kan velge ut 3 personer som betyr mye for meg. Emilie, Signe og Malin. 

Emilie og jeg har kjent hverandre i 12 år nå. Utrolig! Hun er jo også den personen jeg stoler 110% på, den jeg kan si alt til, den jeg kan drite meg ut med, den jeg kan gjøre flaue ting med, og alt det bestevenner skal gjøre! Hos hun er liksom hjemmet mitt nr. 2 da hun er hos moren sin. Familien til Emilie er helt herlige! Jeg virkelig elsker de. Jeg, Emilie og moren hennes kan snakke om alt sammen, og det er utrolig deilig. 

Emilie er helt herlig, tvers igjennom! 

Signe og Malin ble jeg kjent igjennom klassen. Vi kom i samme klasse da vi begynte på vgs. De er to personen jeg stoler på, og to herlige jenter! Skal si helt ærlig at det går ikke en dag uten at vi 3 får totalt latterkrampe i timen. 


 

Jeg og Emilie går på samme skole og linje, men kom desverre ikke i samme klasse :(

Love you guys! ♥ 

Har du noen venner som betyr noe spesielt for deg? 

♥ imh

Cause there'll be no sunlight if I lose you, baby

Oppdaget denne sangen i går, og jeg virker elsker den! Bruno Mars har sykt fine sangen, med utrolig fine tekster. Og en sang som har gjort inntrykk på meg, en sang som jeg har følt beskrev livet mitt for et halvt års tid tilbake, hvis ikke mer, er Talking to the moon. 

 

Hva synes du om Bruno Mars?

♥ imh

one tree hillLOVE IT! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

♥ imh

hårkur

God kveld! 

Nå sitter jeg med en hårkur i håret jeg fikk av mamma. Den skal du ha i håret til dagen etter, altså; 
1. Dusj håret godt, og gni det inn med shampo.
2. Skyld ut shampoen.
3. Tørk håret godt.
4. Smør/Gni inn hårkuren. (Altså IKKE gre håret)
5. Sett håret i en "dott".
6. Ligg med det til dagen etter.

Så i morgen skal jeg skylle håret godt i varmt vann, så får jeg se hvordan resultetet blir.  Klager så sinnsykt på at håret mitt blir fort slitt, og det blir det og! Så får se hvordan det blir, fikk hvertfall beskjed av mamma at jeg skal begynne med hårkur. 

Lager da et innlegg om den i morgen, eller i løpet av uken! 

♥ imh

elsklingen min er tilbake

Heisann! 

Veit ikke om jeg har nevt det, men min elskede mobil har vært på reperasjon så jeg har hatt en sykt dårlig tlf som jeg har brukt. Men i dag har den endelig kommet tilbake! Lykke
treasures

God kveld! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig kveld med koselige mennesker! Lillesøster har hatt bursdag så da ble resten av oss "kastet" ut, så da endte vi nede hos et vennepar av mamma og pappa. 

Nå sitter jeg og ser litt igjennom nettbutikken til Caroline Berg, og jeg har seriøst forelsket meg i noe av det hun har! Og det til en billig penge, så nå skal jeg spare først til ny seng (noe jeg tror jeg får i julegave) så er det sparing på høyt niva til noen av godbitene, og jeg tenkte jeg skulle dele de med dere! :DHva synes du? :-)

Nå skal jeg slå meg ned i senga, slappe av og regner med at jeg kommer til å sovne, men jeg må jo bare få med meg eksedisjon senkveld først! :D Er jo høydepunktet på hele fredagen, nesten, haha.

 

verdens beste pusekattyo!!

Yooo! 

I skrivende øyeblikk er jeg hos Emilie! Har blogget sinnsykt lite i det siste, men jeg skal prøve å få tatt det igjen! I dag har verdens beste pappa bursdag, så tviler på at det blir noe blogging i dag og, men jeg må jo bare si ifra at jeg lever! :- D