oktober 2011

haloweensol

Nå har jeg akkurat vært og tatt sol på Brun og Blid her i Sarpsborg. Så nå sitter jeg her som en rosa gris! Har aldri vært der før, så det var jo spennende! Jeg pleier som regel og ta sol på Sandbakken, er ikke helt sikker på hva solsenteret heter. Men til dere som bor i nærheten så er det det som ligger rett over Spar på Klavestadhaugen :-)

På alle brun og blid i Norge i dag er det jo gratis så hvorfor ikke ta seg en tur? Det var sinnsykt varmt der inne, klarte akkurat 15min, og jeg pleier som regel og ligge i 30min, men til mitt forsvar så hadde de jo stått og gått i hele dag. 

Fikk også en neglfil, en lapp, og en sann krem som gjør at fargen holder lenger og du blir litt brunere. Har du vært på brun og blid i dag og tatt sol? Eller har du tatt sol et annet sted? 

♥ imh

årets første...

julebrus! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

videoblogg

Var ganske sliten da seeee!!

massasje, film, emilie, godteri = fredagskveld

God kveld! 

Nå ligger jeg og får massasje av Emilie mens vi sitter og ser på film. Herlig!!

Fikk ikke blogga i går pga det var OD-dag også dro jeg til Lørenskog for å se Lørenskog - Sparta. Det var en sinnsykt dårlig kamp...

Så her kommer "days" 'a: 

11. Noen jeg savner:
Hmm.. Noen jeg savner nå! Jeg er ikke sikker faktisk.

12. 5 blogger jeg leser: 

Erica, Caroline, Anna, Caroline Maria og Andrea.

Ha en fortsatt fin fredagskveld folkens! :D 

senvakt

Heisann! 

For ehh.. 1 time og 40 min kom jeg inn døra piss våt etter å ha kjørt i hølj regn hjem fra jobben. Selvom det bare tar 5 mniutter og kjøre. Jobbet fra klokka 15.15 - 22.00 i dag. Utrolig deilig og kunne sove lenge må jeg si!

I morgen er det OD-dag. Vi skal samle inn penger til fattige barn i forskjellige land, så de kan få penger til skole osv. Er ikke helt sikker, skal jeg ærlig innrømme. Men vi skal hvertfall betale 200 kroner. Jeg skal jobbe hjemme i morgen, så det blir sinnsykt slækt. Hehe, skal bare vaske klær/henge de opp, støvsuge hele huset og vaske gang. Foreløplig hvertfall, hvis mamma ikke kommer med noe mer da. Skulle egentlig feia gårdsplassen og, men siden det er meldt regn er det ingen vits.

Drar til Lørenskog klokka 16.30 i morgen, for å se Lørenskog - Sparta. Spennende!

Men over til "days"-prosjektet mitt! Dagen i dag, day 10 så skal jeg skrive om noe som får meg til å gråte. For tiden så er det rett og slett ingenting som kan få meg til å gråte. Jeg har det faktisk utrolig bra om dagen! Har mine perioder, men da er det bare usikkerhet, og da går det som regel over etter et par timer. Åååå!Nå skal jeg legge vekk dataen, legge meg godt under dyna, kanskje litt tv titting, før det blir natta! 

Sov godt kjære alle sammen! Vi blogges! 

Hvordan er humøret ditt om dagen?

♥ imh


 

regines bok

Day 8 - En bok som har betydd mye for meg. 

Denne boken er Regines bok. Det var en bok jeg fikk julen 2010 av tante og onkel. Jeg har alltid lest så smått, men når skolen har begynt har jeg aldri fått tid. Så den uken vi skulle på hytta i sommerferien bestemte jeg meg at nå, nå skulle jeg lese boken. Og vips! Etter 9 dager var boken om Regine på 284 sider lest ut. 

Den boka gjorde et utrolig sterkt inntrykk på meg. Jeg skal innrømme at jeg satt med trillende tårer på slutten, på slutten av livet hennes. 

(Teksten som står bak på boken)
En bok om liv og død, vennskap og kjærlighet og om hvordan en ung jente møter sin egen frykt.

I august 2008 fikk 17 år gamle Regine Stokke fra Kristiansund diagnosen akutt leukemi. Et par måneder senere opprettet hun bloggen Face your fear, som snart ble blant Norges mest leste. Her skriver hun: "Døden er skummel. Det er den jeg frykter aller mest akkurat nå. Jeg vil ikke dø fra mine vennr og min familie. Vil ikke etterlate dem triste. Jeg vil lever mer, oppleve mer."

Heldigvis fikk Regine oppleve mer, leve mer. Gjennom rockekonserter, egen fotoutstilling, "tidenes beste bursdagsfeiring" og nære stunder med familie og venner fikk hun gjort alt ut av et altfor kort liv. I desember 2009 døde Regine. Familie og venner mistet en varm, klok og morsom jente - en jente som, med sin forbilledlige åpenhet, også får oss til å reflektere over egne liv.

Regines blogg, utvalgte kommenatrer fra leserne og minneord fra hennes nærmeste har til sammen blitt Regines bok

 

Jeg har lest absolutt alt i boken. Dette er helt klart en bok jeg kommer til å lese flere ganger. Jeg kommer til å ta vare på denne helt til jeg selv blir gammel, jeg vil at eventuelt barna mine skal lese denne. For dette er en bok jeg kan anbefalle på det sterkeste!

 

HER er bloggen til Regine!  

Når jeg sitter og leser, skal jeg konsentrere meg og få med meg alt. Hvertfall hvis det er en bok. Derfor har jeg musikk så ingenting annet kan forstyrre meg, eller ta min oppmerksomhet. På slutten av boken, da det gikk mot slutten på Regines liv, hørte jeg på en sang. Det er en sang som jeg faktisk får en klump i halsen når jeg hører den nå. Den minner meg så utrolig om Regnies bok, Regnies siste timer, minutter og sekunder. Beskrevet i en bok. På noen sider. Dette er sangen: 

 

Face your fare. Accept your war. It is what it is. 

Har du lest boken? Isåfall hva synes du om den? 

♥imh 

noe som irriterer meg

Day 7 - Noe som irriterer meg

1. På morgenen da jeg egentlig har dårlig tid, men tenker selv at jeg har god tid for å ikke stresse, men så begynner mamma å mase med at jeg skal komme meg opp å spise frokost. 

2. Å ha dårlig tid, stresse. 

3. Masete eller forstyrrende folk. Hvis det er på skolen for eksempel, og jeg skal gjøre en oppgave men får ikke konsentrert meg siden folk maser, da blir jeg irritert. 

4. Hvis jeg blir vekket av at foreldra mine eller søsknene mine slår på lyset og drar av meg dyna. Arrrg! 

5. At det går en hel uke uten at jeg får trena. Utrolig nok. 

Hva irriterer deg?

♥ imh

videoblogg

Dårlig lyd, men her er den hvertfall! 

videoblogg i morgen

Hello! I morgen skal jeg gjøre alt for å få til en videoblogg, med innkjøpene fra byen i går, og de dagene jeg ikke har tatt! Så da blogges vi i morgen :-)

day 2

2 - 5 sanger jeg liker

Det er en som ikke ligger på youtube, men trykk her som kommer du til sangen! Justin Bieber - Mistletoe 

 

Eminem - You came back down

 

Megan Nicole - B-e-a-utiful

 

Conor Maynard feat Lilly Springall - Yesterday

 

DJ Antonie - Welcome to St. Tropez

 ♥ imh

ghost

Heisann! I dag skulle jeg jo da begynne med "20 days"-prosjektet mitt, så her kommer det!

1. 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør. 

1) Få ferdig utdanninga mi, rett og slett
2) Gifte meg, aaahh (få barn osv)
3) Kjøpe meg MAC
4) Lære meg ordentlig å spille gitar
5) Klare billappen, haha

Ja, ikke noe sann veldig stort, men det er de jeg kommer på sann i forbi farten!

Nå er det sikkert noen som lurer på hvorfor "ghost" er overskiften min, jo nå skal dere høre. Tro det eller ei, her i huset har det vært en dame som har gått igjen, og jeg har merka ho. Ho har vært en stor del på rommet mitt. Orker ikke å fortelle alt, men grunnen til at ho var på rommet mitt hvertfall var pga ho var så nysjerrig, hun hadde ingen jente barn selv. Så hun gikk rett og slett å snoka på rommet mitt,haha!

Kona til broren til onkel ser sant som vi ikke ser, og hun har vært her i dag og "ført hun over til den andre siden". Merket faktisk med en gang at det er mye lettere og puste her! Deilig! Så nå skal jeg legge meg, for første gang alene på mitt eget rom, uten ubudne gjester, haha!

I morgen har vi praksis dag, skal egentlig ha det bare på onsdager, men de to første ukene nå skal vi ha det både tirsdag og onsdag. Gleder meg veldig! Skal jobbe på et sykehjem, et sted der jeg kommer nok til å jobbe i fremtiden også. Kanskje ikke på dette stedet akkurat, men på et sykehjem skal jeg nok jobbe. Så nå må jeg gå å legge meg, så jeg er vilt til i morgen! 

Ønsk meg lykke til :-)

Har du noen gang opplevd "åndelig" ting i huset ditt, eller andre steder?
Har du praksis i skolen? 

♥ imh
 

20 days

1. 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør.  
2. 5 sanger jeg liker.
3. 10 ting som jeg liker hos det motsatte kjønn.
4. Hva har jeg i sminekemappa.
5. 3 ting jeg elsket da jeg var yngre.
6. Lage en videoblogg
7. 5 ting som er bra med livet mitt akkurat nå.
8. Noe som irriterer meg.
9. En bok som har betydd mye for meg.
10. Noe som får meg til å gråte.
11. Noen jeg savner.
12. 5 blogger jeg leser.
13. Et innlegg om mine fine venner.
14. 5 steder jeg liker.
15. 3 jobber jeg kunne tenkt meg å ha.
16. Noe som betyr mye for deg akkurat nå.
17. Noe jeg har lett for å bli.
18. Et innlegg om hva kjærlighet er for meg.
19. Bilder av rommet mitt.
20. Hva jeg tenker på akkurat nå.


random bilde, men er det ikke tommel opp dette da?
 

Tenke jeg skulle begynne med dette, fikk den ifra søstra mi sin blogg, haha! Men jeg har gjort noen justeringer da.
Jeg skal svare på videoblogg mest mulig tenkte jeg! Så fremover nå blir det maaaange videoblogger, og det er vel bra, eller?

Hva synes dere?

♥ imh 

 

dårlig blogging

Hei!

Jeg har vært syk dårlig på å blogge i det siste, men det har sine grunner, som vanlig.

- INGEN komentarer/tilbakemeldinger, hvordan skal jeg da vite hva du/dere vil ha og liker da?
- Mye skolearbeid, men hvis dere ser på hva jeg skrev på punkt 1 så hadde jeg helt klart fått til et par innlegg pressa inn i timeplanen min

Enkelt og greit! 

 ♥ imh

hot or not

Tenkte jeg skulle ta en "hot or not" ¨på bloggen. Det har jeg faktisk aldri gjort!

Denne ganger er det UGGS! Jeg vurderer og kjøpe meg sanne, men er usikker? Hva synes dere? Hva synes du om UGGS? 
Har du noen? Isåfall, hvilke?

♥ imh

 

.

spørsmålsrunde

Nå kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde! Men den blir ikke svart på hvis jeg ikke får en del spørsmål. Enkelt og greit! Dere kan spørre om alt mulig, men håper dere skjønner hvor grensene går! 

Og ja, jeg svarer på video :-) 

Hva lurer du på?

♥ imh
  

smile

eplebiter i vaniljesaus

Hello! 

Nå sitter jeg og slapper av med "Hos Martin" og koser meg med eplebiter i vaniljesaus, nam! Venter bare på at klokken skal bli 19.30 så jeg kan sykle opp på Fram på spinningtime.

I dag var det første dag på skolen og. Helt greit egentlig. Er ikke veldig glad i mandager, engelsk i 3timer også norsk, æsj! Men det som var bra i dag var at norsklæreren ikke kom, så da kunne vi gå hjem!!!!

Tenkte jeg skulle slenge med outfiten i dag, selvom det ikke er noe særlig, hehe.  


Olabukse - BikBok // Hvit singlet - Vero Moda // Hettejakke - Moods of Norway

 ♥ imh

åndenes makt og siste dag av høstferien

God kveld!

Nå sitter jeg og ser på Åndenes makt og bare slapper helt av. Skal straks gå å legge meg, for i morgen er det opp å hoppe klokka 06.40. Jeg gleder meg faktisk. Utrolig nok. 

Dagen i dag har jeg brukt på å slappe av, spilt fifa og bare kost meg sammens med Emilie. Har vært utrolig dårlig vær her i Sarpsborg i dag, masse regn og sinnsyk storm. 

Det er ingen bilder fra dagen, unnskyld. Jeg skal bli mye flinkere på å ta bilder, men jeg bare orker ikke. Har bare slappet av i ferien og tatt livet med ro. 

Så nå skal jeg se ferdig Åndenes makt, så er det natta for meg!Jeg vurdere faktisk og ta en spørsmålsrunde igjen, hvis jeg da får en del spørsmål, og jeg kommer til å svare på video. Hva synes dere om det?

♥ imh

herlig helg

Heisann!

I skrivende stund ligger jeg enda i senga og har endelig fått liv i Emilie.Endelig!!!

Hadde rett og slett ikke tid til å blogge i går, eller jo kanskje litt. Men i går sto vi opp, spiste, ordna oss, så var det rett på Sparta - Storhamar kamp, og Sparta vant 6-0, herlig! Deretter var det å dra på Paradise for å hente kebab, så når vi kom hjem hit spiste vi, og da var det bare herlig og sette seg ned å slappe av. Også gikk vi oss en tur, da vi ventet på at "Skal vi danse" skulle begynne igjen etter nyhetene, sporten og været. 

Dagen i dag skal vi bare slappe av, og gå en tur. Var skikkelig koselig å gå tur i går. Vottene var til og med på hendene, herlig! 

Ble ingen bilder i går, men jeg skal prøve å få tatt med meg kameraet ut etterpå, så da blir det forhåpentligvis noen bilder da. 


// weheartit

Hva skal du gjøre i dag?

♥ imh

treige venninner

Nå sitter jeg er forever alone, siden min kjære Emilie er sick treg! Hun er i Rakkestad og hjelper ei venninne. Der har hun vært siden klokka 17.00, gaaaad! 

Så nå har jeg dratt opp dyna, tatt på meg pysjen, og sitter å ser på Golden Goal på tv2, eller det står på. Har akkurat sett på Senkveld, holdt på å dø av latter av Ekspedisjon senkveld (?), jeg digger Thomas og Harald. 

Så da sier jeg GOD NATT! Hvis jeg ikke får sove, kan det hende jeg lager et uintressant innlegg, eller en videoblogg i natt engang, hvis Emilie enda ikke hat kommet. Men jeg håper at hun kommer innen en times tid hvertfall.

Fler enn meg som har treige venninner?
Tips til meg om hva jeg kan finne på? NOE SOM GJØR AT JEG IKKE SOVNER!

 ♥ imh

videoblogg

slækk dag

Heisann!

Nå ligger jeg sminkefri og sur hos Emilie. Neida. Joda.

Hun drar nemlig fra meg om en times tid, men kommer til meg senere i kveld da, heldigvis! Men jeg tapte mot hun i fifa....... Ikke bra, ikke bra! Så nå vurderer jeg sterkt og stikke hjem og trene sjukt mye, neida. 

Skal hjem en tur når hun drar, dra i butikken og finne meg noe å spise, så er det vel hjem og spise. Blir en rolig helg, og det er helt sinnsykt deilig. 

 ♥imh

god morgen

God morgen alle sammen!

Nå skal jeg spise frokost også skal jeg ned til min kjære Emilie og farge håret hennes, osv. Skal mest sannsynlig være med henne i hele dag, vi har tenkt til å bestille oss kebab og bare kose oss! Herlig, elsker sanne jentekvelder. 

Men nå må jeg løpe! 

Ha en fin dag :-)

Hva skal du i dag?

♥ imh

sinnsykt godtesjuk

God kveld folkens!

Nå er jeg helt sinnsykt godtesjuk, takk gud for at det er fredag i morgen!! 

Jeg har bestemt meg for å være flink og ikke spise noe godteri på hverdagene, ikke at det kommer til å vare lenge, men bare å bite tennene sammen det. 

Så nå sitter jeg her og har snart spist opp en helt tyggispakke som jeg synes smaken egentlig ikke er noe god engang, men det var det eneste tilgjengelige akkurat nå. 

Vakkert!!

Men nå skal jeg finne sengen, opp tidlig i morgen, siden jeg skal på spinning klokka 09.45!

Sov godt, og drøm søtt folkens. Natta!

Da var tyggispakka tom...

♥ imh

photoshoot

Heisann! Nå har jeg vært ute og tatt bilde med lillesøster!


Ja, det var noen av de mange bildene. 

Hva synes du om bildene?


 ♥ imh

sang forslag?

God morgen! 

Er det noen av dere der ute som har noen sang forslag til meg? Jeg hører som regel på det meste, så bare kom med masse forslag! 

Tenkte jeg skulle komme med en outfit etterpå, er så utrolig lenge siden nå! Må bare komme meg ut av sengen først. 

♥ imh

tilbake allerede

Jeg viste selv at jeg ikke kom til og holde meg tilbake fra bloggen hele ferien. Jeg veit ikke om jeg kommer til å blogge ofte, men vi får se. Jeg har hvertfall klart og bli syk, så det er jo bare helt herlig, eller hva?

Har meldt meg på en konkurranse! Der kan jeg vinne en sykt stor goodiebag, skjekk den ut her!

Bildet er fra lørdagen, men jeg tror dere skal slippe og se meg nå. He-he...

Hva er dine planer for høstferien? Har du meldt det på denne konkurransen du også?

♥ imh

pause i høstferien

heisann! jeg tar pause i høstferien, jeg har ikke blogget noe særlig i det siste heller så det er like greit. kan hende jeg kommer tilbake før høstferien er over, men det vet jeg ikke enda. 

ha en fin høstferie alle sammen! vi blogges!  ♥imh