august 2011

Sanger jeg aldri blir lei, og "Day"

Hællæ! Når skal jeg ta "Day" - runda mi. Tenkte jeg skulle legge ut 3 sanger som jeg aldri blir lei! Virkelig elsker de! Selvom de kanskje er litt depresive, men shit au! :p

 

 

 

 

Day 15 - Ti ting du ønsker deg
1. Iphone 4
2. Macbook Air
3. Sarpsborg 08 drakt
4. Ipod nano - til trening i steden for å drasse med meg telefonen hele tiden
5. Dobbeltseng
6. Masse penger
7. Få langt hårt
8. Sydentur med bestevenn
9. Ekstrem oppussing av rommet mitt
10. Få stort og fint hus når jeg flytter ut  

Day 16 - Et bilde av deg når du var liten


 

Day 17 - En artist du liker (jente)
Taylor Swift 

Day 18 - En artist du liker (gutt)
Bruno Mars

Når det gjelder artist som jeg liker, så liker jeg egentlig veldig mange, men jeg tok bare de jeg hører mest på :)

 ♥ imh

I wish...

Jeg kan ærlig innrømme at humøret mitt ikke er på topp om dagen. Ikke i det hele tatt. Usj! Men jeg velger og ikke plage dere med det, men ville bare si ifra til dere, så dere veit det i tilfelle jeg ikke blogger særlig, og ikke noe særlig mer om bare dagene mine osv. Jeg skal hvertfall få til en "Day" - runde som jeg så fint kalte det i går. Det er nå "Day 15 - 18" nå. WOW!!

♥ imh

 

Never say never!

I går så var jo som sagt jeg i byen og litt over alt med mamma. Da ble det jo 3 eller 4 innkjøp fra min side. 2 limstifter, kalkulator til skolen, ooooooog!!! .... JUSTIN BIEBER NEVER SAY NEVER! Herrrlig, så nå skal jeg sette meg og se på den tenker jeg meg :D Et juleønske mindre, haha! 

Planene mine for i dag er å dra på spinning klokka 17.00, også styrke, deretter hjem for å slappe av, mest sannsynlig. 

 

Fult kjør i hele dag!

Har ikke fått blogget noe i dag pga dagen har rett og slett bare gått i ett! 

Har vært på skolen, biltema, toysrus og byen med mamma, deretter på Sandbakken for å se søskenbarnet mitt spille fotballkamp. De tapte 1-4 da, men jeg synes de var flinke fordet! 

Jeg er veldig trøtt og sliten nå, så har ikke noe særlig å blogge om, men i morgen hvertfall skal jeg ikke noe mer enn å trene klokka 17.00, så da har jeg nok mere tid til bloggen min. Da blir det en oppsummering i "Day" - rundene mine, om jeg kan kalle det det. 

Så nå hoppe jeg i senga, så blogges vi! 

NATTA!!!♥ 

♥ imh

Videoblogg!

Skole, trening, natursti, dommersamling og "Day 14"

Hello! :D

Nå sitter jeg hjemme sammens med Emilie, og glaner på TV2.

Har akkurat pakket ferdig, for i morgen drar jeg jo til Sørmarka, på dommersamling. Gruer meg egentlig.. Menmen!

På skolen i dag har vi hatt en sann "Bli kjent dag" for hele skolen. Gikk natursti, så grilla vi, deretter ble det underholdning, osv.

Har egentlig ikke særlig mye og blogge om nå, om jeg skal være ærlig.

"Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor" - Hmm.. Noe jeg gleder meg til er utrolig nok til helgen er over, og jeg kommer hjem fra Sørmarka. Synes det faktisk er deilig og være på skolen.

Imorgen var jeg forresten på middag med familie og med farmor og farfar. Middagens outfit var:Olabukse - BikBok // Hvit singlet - Vero Moda // Stripete t-shorte - BikBok

Har du forslag til hva jeg kan blogge om?
Hva er dine planer i helga?

♥ imh

Lenge siden og day 13!

Heluu!

Det er sinnsykt lenge siden jeg har blogget føles det ut som :o haha!
Men jeg har hatt en del og gjøre når det gjelder skolen osv.

Fått bildet av meg i dag og, ble ikke særlig fornøyd, hva synes du?

For det første (jeg er veldig klagete nå føler jeg) så trudde jeg at vi skulle ta bilder første skoledag, altså på mandag. Jeg hadde da ordnet meg til deg, men neida, vi skulle ta de på tirsdag. Jeg følte da ikke for at jeg kunne gå i de samme klæra 2 dager på rad, så derfor ble det til at jeg bare tok på meg noe... Men men.

Dagen i dag har gått til skole, trening og besøk hos min kjære tante!

"Day 13 - Et bilde fra i dag". Det er da skolebildet, siden jeg fikk det i dag :-)

Har du noen inspirasjon til meg? :D

♥ imh

Min sommer, 2011

Har ikke internett!

Heisann! 

Det er noen folk som driver og graver oppe hos oss trur jeg, for å legge inn sann fibernett. Så når jeg våknet opp i dag, virket ikke hustelefonen, har ingen kanaler på tven, og ikke internett! Og i tilegg har jeg ikke penger på kortet! Jesus!!!!!

Så bare det er sagt, så får jeg ikke blogget før jeg har internett igjen. Driver og lager en video som heter "Min sommer, 2011", så da kan dere jo kanskje tenke dere hva den handler om. 

Den er så og si ferdig, bare noen små justeringer til, så den kommer mest sannsynlig når vi får nett. 

Imorgen begynner skolen igjen og. Da får vi skolepc, så da kommer jeg nok til å blogge mest fra den, hvis jeg synes det fungerer bra. Dataen min skal få ferie litt tenkte jeg meg, hehe. 

Men da blogges vi!! 

Videoblogg!

Jordbær, brownies og Fritt vilt 3

Nå sitter jeg, Emilie og Thea (søstra mi) og ser på "Fritt vilt 3", mens vi spiser jordbær og brownies. 

Etter filmen skal jeg ordne meg, så skal vi ned til Emilie, for at hu skal ordne seg, også drar vi på Sarpsborg 08 - Vålerenga! :D Gleder meg! Har troa på seier i dag ass! 

Bilder fra nå og kampen kommer etterpå. Kommer nok til å ta noen bilder på stadion etterpå.

Hva skal du i dag?

♥ imh

"Få meg på, for faen!"

Det er en ny norsk film som har premiere i dag. Jeg har sett traileren et par ganger, og jeg synes den virker kjempe bra! Det er jo en sann film som ungdommene nå til dags kanskje kan kjenne seg igjen i? Har ganske mye virkelighet i, og den er en veldig bra film til å være norsk produsert, synes jeg.

Skal du se den?

kinovinn

Middagsdate!

Heisann! 

Nå sitter jeg og ser på nyhetene, og venter på at Emilie skal komme til meg. Hun og jeg skal nemlig ha en middagsdate, haha! Vi skal lage oss pizzasnurrer, nam nam! 

Resten av kvelden skal vi bare slappe av, skal kanskje sove hos Emilie i natt også! Også trur jeg at jeg skal en tur til min kjære nabo, Janniche! Hun er så utrolig koselig. 

Den videoen om rommet mitt så jeg nå at den ikke fungerte, eller sangen som skulle vært der fungerer ikke, men det ordner jeg opp i nå! Så sier ifra så fort den fungerer igjen :-)

Hva er dine planer i kveld?

♥imh

Day 11 og 12

Day 11 - Rommet mitt

 

 

Day 12 - Sminken du bruker (denne videoen ble filmet i går, så det er sagt!)

 

Hva synes du?

imh

Med i konkurranse!

Nå er jeg med i en konkurranse HER

Jeg kan vinne en lipsyl fra HEMPZ!

Så da er det bare og krysse fingrene og håpe på det beste :-)

Ønskeliste!

Hejsann! Overskriften, haha. Jeg har altså allerede begynt å skrive ønskelista mi til jul. Tidlig ute sier du? Litt kanskje. 

Ønskelista mi:

- Sarpsborg 08 drakt, med Ødegaard bak med tallet 16. Det er da som dere sikkert skjønner en spiller på Sarpsborg 08!

 

- Penger/Gavekort
- Film: Justin Bieber Never say never! (Jeg har virkelig forelska meg helt i den filmen, selvom jeg ikke fikk sett den ferdig)

♥imh


Sommerminner!

Jeg sitter som sagt og hører på NRK MP3. Nå kom akkurat Ring meg med Gabrielle på radioen. Og jeg kan nesten kjenne at tårene presser på. Den sangen minner meg om den så sykt bra sommerferie. Og den dagene vi jentene var på Tunevannet, siste gangen alle jentene i den "gamle" jentegjengen var samlet. Vi gikk til byen, for å spise kebab. Og sang på denne hele veien. Det er virkelig en sang som får minnene mine tilbake angående sommeren 2011. Tenk til mandagen begynner vidregående! Jeg gruer meg... 

 

Hva synes du om sangen?
Hvem sang minner deg om denne sommeren? 

Never say never

Heisann! 

Idag har jeg vært stor sett ute med Ida og Tonje. Rundt 21-tiden dro vi hjem til Ida, der så vi på Never say never. Filmen om Justin Bieber! Åååå, for en søt film. Fikk desverre ikke sett ferdig hele pga jeg måtte hjem, men jeg skal nok få sett ferdig filmen en gang. 

Nå ligger jeg i sengen, har begynt og lese en bok faktisk! Den heter "Trusetabben som snudde OPP NED på alt". Fikk den for lenge siden. Den gang da jeg gikk i TL-klubben. 

Har fått radio på rommet mitt idag og! Herrrlig, så nå har jeg den lavt på. Skal legge meg ned og lese boken, og bare nyte de nye og gamle sangene som går på NRK MP3 nå!

Laster forresten opp en sminke -og hårvideo til dere nå og. Videoen om rommet mitt kommer i morgen tidlig, mest sannsynlig. Rommet har ikke akkurat vært strøkent i dag skjønner dere, he-he. 

Har du sett Never say never?
Hva har du fordrevet dagen din med?

imh 

2 nye yndlingssanger!

Åååå! Jeg er helt forelska i dem! 

 

Day 10!

Heisann! 

Day 10 - Din verste uvane

Hmmm.. Min verste uvane er vel og knekke fingrene, håndledda, og tærne,  hvis dere skjønner hva jeg mener? 

Også biter jeg litt negler, kanskje ikke så ille, men. 

Day 11, er altså rommet mitt. Haha, jeg liker virkelig ikke å vise frem rommet mitt... Men jeg skal filme det etterpå, så kommer den videoen i løpet av dagen. 

Nå skal se ferdig "The perfect man", så går jeg og ordner meg, for å deretter gå ut. 

♥imh

Avslapping

Heisann!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Family. Deilig å være ferdig med 45 minutters intervaltrening spinning. Herlig følelse! 

Nå sitter jeg og spiser, mens jeg skal se ferdig en episode av One tree hill. Deretter skal jeg ordne meg, før jeg kjører opp til søskenbarnet mitt. Skal være med hu til tannlegen, så veit jeg ikke helt hva vi skal. 

Day 10 kommer senere i dag :-)

Hva skal du i dag?

♥imh

Isadora big bold mascara

Bli med i konkurransen om en ny mascara for Isadora! 

isadorasample

Videoblogg!

Endelig er videobloggen i boks! 

Hva synes dere?

Videoen kommer!

Jeg sa jeg skulle få til en video i går, men jeg hadde en del jeg måtte gjøre, så i dag kommer den mest sannsynlig! 

 

Det blir klarere for hver dag som går

Alle veit hva som skjedde den 22.juli.2011. Det er helt forferdlig. Jeg har ikke blogget noe om det, med tanke på alle dere der ute som mistet noen dere sto veldig nær. Jeg kjente en som mistet livet sitt på Utøya, det blir bare klarere og klarere for hver dag som går nå. Jeg fatter det bare ikke. Derfor har det ikke vært særlig blogging de dagene som har vært. Jeg veit ikke om det blir så mye mer utover. Jeg får se. 

Natta alle søte små ♥

Jeg skal forresten prøve å få ferdig "Day 4 og 5" i morgen! De blir nok på video. Videoen i morgen blir nok litt lang, den kommer til å innerholde (trur jeg):
-10 ting du kanskje ikke viste om meg
-"Day 4": Noe jeg gruer meg til
-"Day 5": Parfymene mine
-Spørsmålene jeg har fått 

♥imh - minner om spørsmålsrunda!!

Day 3

Day 3 - Noe du savner

Hmm. Noe jeg savner, det er helt klart og være liten! Eller barn. Er jo på en måte barn enda, men jeg er jo komfirmert, og tenåring, så på en måte ikke. 

Jeg savner absolutt og være liten. Ingen beskymringer, ikke noe drama, ikke kjærlighets problemer, osv. 

Jeg har jo ikke kjærlighets problemer akkurat nå, men jeg har hatt. Og nei, jeg har ikke kjæreste. Men rett etter et forhold jeg hadde for et års tid tilbake, var det en del surr frem og tilbake hele den sommeren,  så min sommer 2010 var ikke den beste sommeren, men denne sommeren derimot har vært super!

Beskymringer har jeg nok av. Familie, venner, osv. 

Drama i venninnegjengen var da bare om Bratz og Barbie for det meste. Eller om hvem som skulle være hvem farge, hvem som skulle være først og hvem du skulle sitte siden av i bursdag osv.  Du ble jo alltids venn med den andre igjen! 

Nå for tiden er det så mye snakk om utseende, klær, kroppen, hvem som bruker sminke og ikke, og hvordan sminke, osv. Sant er det fokus på nå, og jeg er så dritt lei av det. Er ikke rart at mange har dårlig selvtillit i dag. Jeg slet en god del med dårlig selvtillit selv, sliten med det enda, men det er ikke så ille nå lenger som det det var for et halvt år tilbake. 

Utseende betyr ikke alt, eller hva?! 
Personen kan være den utrolig gode vennen selvom. Personligheten er den aller viktigste synes jeg. 

weheartit

♥imh - minner om spørsmålsrunden!!!! 

Day 2

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå!


Takida - Curly Sue

Vanessa Carton - Who's to say

Takida - Fire away

Hva synes du?
Hvem er dine yndligssanger akkurat nå?

?imh - Minner om spørsmålsrunda!! 

Overnatting!

God morgen!

Grunnen til ingen blogging i går er pga jeg er hos Emilie, og hun har jeg sovet hos i natt. Men "Day 2 og 3" kommer i dag. 

Nå sitter jeg og Emilie og ser på "Alex og Emma". Filmen virker bra, har akkurat begynt men. 

♥imh - minner om spørsmålsrunda!

Rydde formiddag!

God morgen :-)

Nå skal jeg komme meg opp av senga, og få på meg joggebuksa mi. Det regner ute i dag, så blir slækkedag i dag og.
Planene mine for i dag er nå og først rydde rommet og støvsuge det, rydde stua osv. oppe og støvsuge også ta ned klæra fra tørkestativet henge opp det som jeg satt på før jeg la meg i går/natt, deretter skal jeg lage meg en deilig frokost og bare slappe helt av.

Mamma og resten av folket kommer hjem fra Hvaler i dag, og da synes jeg at det bør være ryddig til de kommer hjem.

Hva skal du fordrive formiddagen/dagen din med?

♥imh - Minner om spørsmålsrunda.

 

 

Day 1

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg

Ojj, jeg synes ikke de fleste bildene av meg er særlig nydelige men.

♥imh - Minner om spørsmålsrunda, spørsmålene kan komenteres i alle innleggene.

40 days challenge

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Noe du savner
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Parfymene dine
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - Sminken du bruker
Day 13 - Et bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)

Shrek lan!

Nå sitter jeg her og koser meg med popcorn og har akkurat satt på Shrek 1. Har 3 filmer av Shrek, er ikke helt sikker på om det er alle, eller om det finnes 4 filmer av den. Har dere sett Shrek filmene? 

♥imh - minner om spørsmålsrunden

Avslappningshelg

God morgen alle i hoppa! :-)

Nå har jeg da våknet, utrolig nok. Ble litt sent i går, la meg ikke før halv 2 i natt, trur jeg. Er en sann person, hvor senere jeg legger meg, jo mindre sover jeg. Merkelig men sant, eller når det er skole i hverdagen og jeg har stått opp tidlig kan jeg sove lenge på helgene selvom jeg legger meg sent, men det er en sjelden gang.

Denne helgen skal jeg bare slappe helt av. DEILIG!

Skal nå legge meg ned i senga, og se på One tree hill. Åååååå, jeg virkelig elsker den serien!!

Hva er dine helg planer?

♥imh - minner om spørsmålsrunda! Jeg fullfører den ikke før jeg får flere spørsmål, enn de jeg allerede har fått. 

 

 

Joggetur!

Hejsann, nå er jeg hjemme igjen, trygt plassert foran dataen.

Skal nå løpe ut for å ta med en liten joggetur. Har vært helt forferdelig til å trene i sommer. Og det er ikke bra. Skal på sann dommersamling i slutten av denne måneden og, og da blir løpetest aktige greier har jeg hørt, så da blir det hard trening på meg hver dag, frem til det. Jeg er helt nødt til å få opp kondisen min. Skal hvertfall prøve å trene annenhver dag! :-)

Men nå må jeg løpe, blogges!


*Tommel opp!!!*

♥imh - minner om spørsmålsrunda!

Strandtur ble til hytteturHeihei!

Når jeg og mamma skulle til å dra, bestemte vi oss for å dra ut på hytta igjen for å være med resten av familien på båttur. Planen var at vi skulle være der til søndag, men så fant mamma og stefar ut at de kunne kjørte til og fra jobben. Og da skal vi bli på hytta til i morgen. Er bare en liten tur hjemom nå.

Så når jeg kommer hjem i morgen, eller fredag, så blir det bedre oppdateringer :-)

Ha en fin sommer vidre folkens! :-)

♥imh