juli 2011

Stranda

God morgen alle sammen!

I dag er jeg tidlig oppe føler jeg, sto opp for en times tid siden, og her sitter jeg ferdig påkledd, og ferdig med å spise frokost, bare pakke igjen. Skal på dra på stranda med mamma i dag. Trur det blir til at vi drar på Høysand.

Sola skinner jo ute! Og da er det jo bare å gjøre alt for å nyte det som vi har igjen av sommerferien og sommeren! 

Jeg skal bare si ifra at det blir ikke noen sminkevideo før til høsten eller noe, pga på sommeren bruker jeg så og si ikke sminke i det hele tatt.

Kos dere!

Har dere fint vær?
Hva skal du i dag?

♥imh

Kommer sterkere tilbake

Ja, hello! :-)

Som overskriften sier, jeg kommer sterkere tilbake! Skal hvertfall prøve så godt jeg kan!
I dag kom jeg og mamma hjem fra hytta, har egentlig bare slappet av i dag. Vært en tur på skolen og møtt en del folk, og en tur hos Tonje for å prate litt.

Jeg skrev også at jeg skulle lage sammen en video fra Kiel turen jeg var på, men siden kameraet mitt, eller det gamle kameraet mitt var sinnsykt dårlig ble ikke mange bra bilder, men jeg skal lage nå en video fra hytta, heller ikke særlig mange bilder det heller, for jeg går ikke rundt med kamera på hytta for å si det sann. En del bilder er det av Sofus, pusen min, bare til informasjon! Men skal sette meg ned å lage den videoen nå, som kommer den nok i morgen en eller annen gang.

I morgen skal jeg og mamma på stranda, gleder meg! Elsker virkelig sol!

Denne sommeren har jo vært herlig også. Fikk lappen og jeg kom inn på den skolen jeg ville! Nemlig Borg vidregående skolen, på Helse -og sosialfag. Jeg skal gå helsearbeider andre året mitt, så da skjønner dere helt sikkert selv hva jeg vil bli.

En jente som het Sara kom med noen forslag om hva jeg kunne gjøre, og det var disse:

-hårvideo

-sminkevideo

-videoblogg

-hot or not

-10 ting ikke vet om deg

Og jeg skal gjøre så godt jeg kan med å utføre disse, som jeg har skrevet lengre ned, får jeg ikke filmet så mye med kameraet mitt, men webcamera funker det og. Bedre enn ingenting hvertfall :D


Random bilde fra Kiel.


Så da blogges vi!

♥imh

Bloggen er merkelig!!!

Er det fler enn meg som ser at bloggen ikke er som den skal?? :o

God morgen!

God morgen alle sammen!

Nå skal jeg snart ut å kjøre meg en tur med scooteren min, hihi. Har hatt lappen i en uke nå :D

I kveld drar jeg på hytta, så da blir det ikke noe særlig blogging her eller på min egen, men jeg skal hjemom noen dager så da skal jeg prøve så godt jeg kan å få blogga.

Outfit: Olabukse - Primark (Klippa hulla selv) // Hettejakke - Bikbok // Svart singlet (synes ikke) - Marwin.

Hva skal du fordrive dagen din med?

 

♥imh - minner om spørsmålrunda lengre ned!

 

 

Nytt design og ny header!

Jeg bytta header nå, og ordna meg nytt design. Bare sann standar greier. Men jeg synes det ble helt greit ;-)

Hva synes dere?

♥imh - minner om spørmålsrunden lengre nede.

Null blogging!

Hello!! Jeg veit at jeg ikke har vært en flink blogger i det hele tatt. Unnskyld. Jeg har bare ikke hatt særlig blogglyst for tiden.

Skjer ikke særlig mye om dagen. Er det pent vær er jeg ikke hjemme, er det dårlig vær ligger jeg bare og halv sover så og si hele dagen. Så da er det ikke særlig mye å blogge om. Men kan ikke dere gi meg noen tips om hva jeg kan gjøre da? Jooo, det synes jeg var en god idè! ;-) Så vær så snill folkens, kom med tips til noe jeg kan blogge om, jeg kan godt ta og lage en videoblogg og. Men da trur jeg det mest sann synlig blir med det fine webcameraet for på det nye kameraet mitt som jeg kjøpte meg, går det bare ann å filme 1 min og 30 sek og det er ikke morro.. Uansett, da blir det jo en video! :D

Så kom med tips!

Haha! Er så deilig med late regndager, i thaits, stor genser, usminka, og en dott på toppen av hue!

♥imh - minner om spørsmålsrunda lengre nede! :)

Lever!

Jeg skal si ifra at jeg lever :) haha! 

Har hatt en suuuuper tur til Kiel, lager sammen en video senere. Besto teoriprøva på mandag veit dere, så det vil da si at jeg har LAPPEN! :D jiiiho! 

Så nå skal jeg ut og kjøre, så byebye! 

Spørsmålsrunde

Jeg kjører i gang en spørsmålsrunde mens jeg er borte! Så spør i vei :-)♥imh

Null blogging frem til onsdag!

Hejsann! Blogglysten er ikke særlig på topp om dagen, pga all teorilesinga mi. Og prøva skal jo taes i morgen, huff jeg gruer meg :-( Har på følelsen at jeg ikke kommer til å bestå...

Og etter prøva i morgen drar jeg til Kiel og har dermed ikke med dataen dit. 

Men vi snakkes til onsdagen dere, jeg lover! ♥weheartit
♥imh

Herlig dag!

I dag har jeg hatt en herlig dag med Tonje! Har ikke tatt noen bilder, for det har jeg ikke akkurat tenkt så mye på, huff ;o

Er egentlig ikke særlig flink til å ta bilder, men skal prøve og bli bedre på det. Skal PRØVE. 

Detter er kort oppsummert hva vi gjorde i dag:
-Møtte hu på kiwi. Og handlet.
-Dro hjem og lagde hamburgere.
-Spiste, slappet av.
-Spiste jordbær og is, og litt potetgull.
-Film
-Ut
-Se ferdig filmen

Og nå har Tonje dratt, så nå sitter jeg her med denne lille skapningen: Dette er da min kjære katt, haha. Som sitter og vasker seg :p 

Men nå skal jeg lese på teori, kos dere! 

Hva har du gjort i dag?

♥imh

Sommer og sol!

Hejsann! :)

Blogglysten var ikke særlig på topp i går, derfor det ble så liten blogging som det ble. 

Var bare avslapping med teorilesing i går, 

Nå sitter jeg og venter på Tonje, hun kommer til meg snart :-) Mamma og resten av familien har dratt på sjøen med noen venner, men siden jeg må lese til teorien ble jeg hjemme. Fikk heller litt penger av dem, så kanskje det blir en tur ned på Kiwi etterpå for handling av jordbær og noe godt? Hehe, trur det. 

Været er også pent i dag, så skal ikke se bort i fra at jeg og Tonje legger oss nede på gresset for å sole oss litt. Blir hvertfall å sitte ute på verandaen. Tonjeeeee ♥♥♥♥♥♥♥

Var faktisk oppe klokka 08.10 i dag. Det er ikke mange 16-åringer som er på en lørdag. Jeg skulle på spinning klokka 09.00 da, så derfor jeg sto opp så tidlig og. Har til og med rekt og pakke ferdig! Drar nemlig til Kiel på mandag. Med Color Fantasy-båten som går fra Oslo, så da trur jeg det blir null blogging. 

Kos dere i fin været i dag, det skal hvertfall jeg ! :D 
Dette er hvertfall hva jeg har på meg: Snekkerbukseshorts(?) - Bikbok // Singlet - Cubus // Bikinioverdel - Cubus // Bikiniunderdel - En butikk i London. 

Jeg kan forresten smile igjen folkens, haha! :D 

imh
 

08.jul.2011
Sliten

Det blir ikke noe bilde fra prosjektet mitt i dag, beklager!

Dere veit jo hva jeg jar gjort i dag, og det har tappet mye av kreftene mine. Har ikke orket å lese på teorien i dag heller. Eller ble en liten 30minutter i stad da, men ikke mye du får lest på den tiden.

Det siste stinget mitt har forresten gått opp nå og, så nå har jeg et lite (som jeg synes er stort) hull rett opp i leppa. Ser også ut som høyresiden av overleppa mi er den silikonleppe! Alltid fint det :-)

Her ser dere hvertfall leppa, hahahah! Såret mitt trur jeg de fleste av dere ikke vil se :-)

Nå er det nattan for meg, vil være utvilt i morgen. Er så sliten etter operasjonen og sprøyta og alt. Jeg hater sprøyter og vettu! Og jeg som skal bli sykepleier, haha.

♥imh

For en formiddag!Heisann! :-)

Idag har jeg vært på sykehuset. Jeg håpet ikke på operasjon men det ble det. Utrolig deilig og endelig være ferdig med den, så slipper jeg å grue meg så mye mere til den. Jeg har jo forsåvidt ikke fortalt hva jeg har operert, men jeg kan prøve og forklare så godt jeg kan. Jeg har hatt noe som kalles cyste i leppa et års tid nå. Det er en kul, som inneholder masse tråder, spytt og masse ekkelt. Utrolig nok så fikk jeg det da som sagt, i leppa. Overleppa på høyre side nærmere sagt. Det ble bedøvlse, og jeg som hater sprøyter er glad mamma var der. Mamma sin hånd er alltid god å ha, hehe! ♥♥

Etter bedøvlsen veit jeg egentlig ikke noe mer om hva som skjedde. Jeg lukket øynene og slappet helt av. Kjente bare det var en del hender, sakser, kniver, bomull og masse som drev og surra rundt i nedre del av annsiktet mitt. Også sydde jeg igjen, 2 sting.

Etter det var jeg på brannøvelse på jobben til pappa. Også etter vi hadde spist vaffler der, så hadde selvfølgelig det ene stinget mitt gått opp, og da var det ned på sykehuset i Fredrikstad igjen, så på det, men neida, måtte ikke sy på nytt.

Og nå sitter jeg heldigvis her hjemme igjen. Herlig! Har funnet frem bonaqua, jordbær (som jeg må dele i små små biter så jeg klarer og spise dem) og en paracet. Fikk beskjed av legen og spise paracet ofte. Hvis jeg hadde vondt i hue osv da, ikke ellers. Men han sa det at jeg kommer til å ha en del vondt i hodet nå utover, og tro meg, jeg merker det allerede!

Nå skal jeg da bare ta det helt med ro utover dagen, lese teori i dag og, grille med family'n, virkelig verdt å prøve og spise når det er grillmat synes jeg!Jordbær, og en paracet :D haha!Seeee, jeg klarer å smile bittelitt!! haha. Satser på at jeg ikke er så øm i leppa på mandag. Fint med et ikke så smilende førerkort bilde gett.Dette har jeg da på meg idag: Shorts // B-young - Hvit singlet (synes ikke) // Vero moda - Rosa t-shirt // Fått av søskenbarnet mitt

Et tips: Jordbær og paracet er ingen god blanding fant jeg ut nå!

Hva skal du i dag da?
Har du noen gang operert?

♥imh

SOL!

I dag har det vært en herlig og varm dag. Etter vi hadde grilla la jeg og lillesøstra mi, Thea oss ned i hagen for å sole oss. Etter litt over en times tid ble jeg sinnsykt rastløs og gikk dermed opp, fant frem teoriboka, igjen og la meg ned på sofaen ute på verandaen. Der har jeg ligget så og si helt fra 7-tiden til nå.

Ble også jordbær og is til dessert i dag, nam nam!


#2

Ja, rett og slett. Jeg føler bare teori i dag. Alt det greine surrer rundt oppi hodet mitt. Men er bare i morgen og 3 dager til før jeg skal opp, og det overlever jeg!

I morgen veit jeg ikke helt når jeg får blogget, skal på sykehuset en tur. Men kanskje jeg rekker et lite innlegg rett før jeg drar!

Hva har du fordrevet dagen din med?

♥imh

  

Teori lesing dagen!

I dag har jeg brukt og skal bruke mye av tiden min på å lese på teori til moped lappen. Jeg har nemlig bursdag til mandagen, og da vil jeg jo helst bestså teoriprøva med engang!

Det blir mer blogging i kveld, for nå skal jeg gå og ordne meg, så er det grillings med familien! :D Elsker virkelig sommerdager med familien. Og mamma har garantert kjøpt jordbær til dessert og!!!!weheartit

♥imh

 

  

Back in black!Heisann!

Da var jeg tilbake på bloggfronten nok en gang. Jeg lagde denne bloggen for litt over 1-2 måneder siden, men har ikke begynt på den nå. Det er jo sommerferie så da kan jeg jo kanskje priotere blogging litt og. Det er jo også en del eller hvertfall noe som skjer fremover om dagen, så hvorfor ikke bare starte da, når du veit du får noe å blogge om? :-)

Jeg er ikke en utrolig flink blogger, men gjør så godt jeg kan. Øvelse gjøre mester, right?
Bloggen min kommer for det meste til å handle om hverdagen min, og det som rett og slett bare faller meg inn.

Er det ting dere ønsker, eller tips dere har så er det bare å komme med det. Er positiv til noen nytt!

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Trena til morgenen i dag, slappet av, og vært med mamma på Amfi Borg. Fikk en ola shorts og et kjerf av mamma.

Kjerf fra Freequent / Ola shorts fra B-young.

Jeg tenkte jeg skulle begynne med "365 days" i dag og. Legger ut et bilde hver dag, i 365 dager, men jeg veit når jeg er på hytta får jeg ikke blogget men jeg skal legge ut 365 bildet i dette lille prosjektet fordet. Så har jeg kanskje bloggen min i et år? Aldri hatt en blogg så lenge før, haha. Blitt lei en periode, sletta en blogg, ville blogge igjen, lagde en ny, ble lei, sletta... Og sann har det fortsatt en stund. Trur jeg har hatt 4-5 blogger før denne, haha!

Men som sagt jeg er alltid åpen for tips! :D Jeg kommer forresten til å legge ut bilder av hvordan jeg føler dagen min har vært osv.


#1
 
Nå skal jeg hoppe i pysjbuksa og en diger t-shorte, slenge meg ned på senga, og se på verdens fineste film. Nemlig P.S: I love you! Elsker virkelig denne filmen. Er en film jeg kan se om og om og om igjen! Har ingen anelse om hvor mange ganger jeg har sett den, men det er en god del for å si det mildt :- )

♥imh!