januar 2012

PÅ VEI

Nå er det en stund siden sist! 

Inspirasjonen min = null fortiden... Men skal gjøre alt for å få den opp igjen. Kom gjerne med tips folkens!!!! Kan jo ikke skyte av kommentarfeltet mitt heller, hva skal til for at dere liker å lese bloggen og at dere vil kommentere? 

Tilbake til overskiften, mamma bestilte denne herligheten til meg! 


Gleder meg helt sinnsykt til den kommer! 

Hva vil du lese om?

♥ imh

Muskelknute

Heisann! Idag har jeg endelig vært hos fysioterapauten min for å få skjekket hva det var med håndleddet mitt. Han knadde og surra, har overarbeida høyre armen, så jeg har muskelknute som gjør at jeg har vondt i håndleddet, men skal tøye håndleddet og masere på kulen så hvis det ikke blir bedre på to uker så skal jeg tilbake! Skal også smøre på ibux gel på kulen, så da satser jeg på det beste.

Ellers i dag har jeg vært på skolen og en liten tur i byen med Emilie. Kjøpte for en gangs skyld bare ting jeg trengte! *STOLT!* I posene hjem ble det med et par vintersko, undertøy, skjerf og votter! Viser innkjøpene mest sannsynlig i morgen.

Sov godt alle søtinger! Imorgen er det skole, deretter trening også fredagskos med Emilie etterpå, koselig!:)

HELLO

Heisann!

Skal bare si ifra at jeg lever, hehe. Helgen har vært proppa, og i dag har det vært skole, trening og nå er Emilie her og vi øver på prøve, og det er en del som skjer denne uken, men skal prøve og få hvertfall til et innlegg per dag. 

♥ imh

Mobilblogg: Vaffler

Nå står jeg og steker vaffler til oss og noen venner. Mamma og to venninner er på fjellet så mennene er her, med barn :) etterpå blir det Spartakamp og bowling :D

JENTEKVELD

God morgen! 

I går så var jeg hos Signe med Maiken, Malin, Anniken og Emilie. Utrolig koselig kveld! Vi så på filmen "Ikke naken", en utrolig morsom og søt film, deretter ble det musikk, snakk og kos. Spiste pizza og koste oss med godteri etterpå. Håper det blir flere sanne kvelder, timene går jo så alt for fort. 

Hadde på meg det samme i går kveld, som i bursdagen til onkel. Jeg likte det, og brukte det jo ikke mer en et par timer på torsdag, så når jeg ikke hadde all verdens tid til å finne klær i går, tok jeg likså godt det. 


Øredobber - Primark 
Smykke - Fikk i julegave
Klokke - Konfirmasjonsgave
Genser - BikBok
Høytlivsshorts - Vero Moda

 

Ønsker alle en super fin dag. Selv ligger jeg i skrivende stundt og hører på musikk, ser på snøen dale ned utenfor vinduet, og bare slapper av. Herlig start på lørdags morgen, og toppen av alt, jeg ble vekket av verdens beste Emilie som ringte meg, alltid koselig at hu ringer og vekker meg, selvom det skjer alt for sjeldent. *Hint, hint*

Planene for dagen er og se et par filmer som jeg har lånt av Signe, håper egentlig at jeg får meg selv til å dra opp på FRAM for å trene, ikke trent siden onsdag. Men jeg har laget et treningsprogram til meg selv som går på tre uker, så det har jeg veldig lyst til å prøve og fullføre. Kan sikkert legge det ut her på bloggen. Starter hvertfall ikke før til uken. 

Hva er dine planer for dagen?

♥ imh

Bursdagsoutfit

Nå drar jeg i bursdag til onkel!:)

God morgen

God morgen alle sammen!:)

Dette er faktisk mitt første morgen innlegg før jeg skal på jobb eller skole her på bloggen.

Sitter her og spiser en sunn frokost, haha. Brødskive med nugatti og et glass appelsin juice!

Ha en fin dag alle sammen!

Endelig!

Idag kom oljen min fra Moroccanoil :D herlig!!

Nå sitter jeg ferdig dusja, innsmurt i body loation, med olja i hodet innført i hettegenser og shorts, mens musikken spilles fra stero anlegget, gamle sanger, en cd jeg brente for et år siden (greit, ikke så gammelt), veit godt hvilken periode jeg var i for å si det sann.

Idag har det gått i ett sett. Først skole, hjem, trening, hjem, spise, vasking og rydding av rommet. Men helt ærlig så er det deilig med dager som det skjer noe og. Nå er hvertfall vaskingen unnagjort.

Får dessverre ikke lasta opp noe bilde, beklager!!

NEW SHOES?

Satt og tittet litt rundt på nettet i stad etter nye vintersko. Har jo egentlig sykt lyst på UGGS men jeg vil ha i beige i tilfelle da, og det eneste jeg fant var lave, men jeg vil ha høye. Så fikk jeg øye på disse:


De var jo litt søte da. Men de har de bare i Sverige, i think! Så får se hva det blir til. 

Hva synes du?

Dømming

Idag har jeg vært og dømt i Sarpsborghallen og nå går turen til Skjeberghallen om ca 30minutter for å dømme dagens siste kamp :)

Ha en fin dag alle sammen!

IIIIIIIIIIISSSSKALD

Nå har jeg ENDELIG kommet meg under dyna. Ble utelåst av mine søstre i en og en halv time i stad, pga et veddemål. Jeg utførte det ikke, men fikk heldigvis komme inn igjen. Hva veddemålet gikk ut på er hemmelig. He-he. Da jeg kom inn var jeg så kald, og frøs så ille at jeg begynte å gråte. Hadde jo på meg boblejakke og vintersko, men vinterskoa mine er ikke noe å skryte av, så jeg må få snakka med mamma om jeg eventuelt skal invistere i et par UGGS. Skal jo dømme i morgen, så det blir jo penger ut av det. Får litt over 450,- imorgen, så da har jeg jo råd til et par. Siden de selger ut på Euro Sko nå hvertfall for 399,- hvis ikke billigere. 

Ifjor og året før hadde jeg ikke lyst på UGGS i det hele tatt, men nå har jeg sinnsykt lyst på det. Prøvd Emilie sine, og de er jo bare helt herlige! 

Lagde meg en kopp kakao som jeg helte i meg i stad, så nå er jeg litt varmere. Hoppet i one piecen og lagt meg under dyna nå. Deilig! Så nå blir det enda en episode med One Tree Hill før jeg sover. Opp klokka 09.30 i morgen/etterpå. 

Sov godt alle sammen!Random, men jeg liker det! 

Fin og dø

Nå er jeg på FRAM, og føler meg helt dø. Gjort fra meg 3,7 km på tredemølla, merker at jeg ikke har løpt på en god stund kan man si. Har nesten bare vært spinning på meg fortiden, så nå må jeg begynne og gjøre litt begge deler!

Her får dere et super fint bilde av meg akkurat nå! Klar for litt styrke ;)

God helg

God helg alle sammen!:)

JEG VANT!

Hello! Jeg så nå at jeg hadde fått melding fra personen bak en blogg jeg leser fast, nemlig Anette sin!

Og jeg har vunnet noe jeg har ønsket meg super lenge, men jeg har ikke fått med meg at jeg har vunnet noe som er litt flaut. I og med at jeg er innom bloggen hennes ofte. Men det var en periode der jeg var veldig mye borte og satt ikke på dataen, så dette har jeg ikke fått med meg. Men heldigvis fikk jeg se kommentaren hennes i dag, og meldingen. Så Anette nå har jeg svart deg, beklager for at det tok tid. 

Vant denne søtnosen:

Første gangen jeg har vunnet en konkurranse.

Har du vunnet en konkurranse før?

♥ imh

.

♥ imh

Hvor er blogglysten??

Blogglysten er vekk, eller kanskje ikke blogglysten men inspirasjonen min! Er helt tom for ideer nå og, skjer heller ikke særlig mye om dagen bortsett fra trening, skole, lekser og være ute med venner.

Har du noen tips til hvordan jeg han få tilbake inspirasjonen min, eller er det noe du rett og slett bare savner på bloggen min, noe du vil ha mer av, eller rett og slett noe nytt!

-imh

PIZZANINI

I går var jeg på Pizzanini, med 3 herlige jenter! Timene gikk fort, kom 18.30 og måtte dra 21.45 pga bussen vår gikk 22.00, skulle ønske vi kunne vært der mye lenger! Var så utrolig koselig, kan ikke huske sist jeg hadde det så koselig. 
Satt og snakket om alt mellom himmel og jord, spiste og bare koset oss, rett og slett. Ble enige om at vi skulle gjøre alt for å få til en sann kveld hvertfall en gang i mnd, men håper jo det blir fler. 

Dagen i dag har gått til avslapping med familien og Spartakamp med Emilie, der Sparta tapte 1-3 mot Stavanger Oilers...

Hatt en fin dag i dag du?

♥ imh

Oth og sjokolade

Får ikke sove!!! Det irriterer meg, og det er skole i morgen, huff. Så nå har jeg satt på one tree hill og skal spise sjokolade!
God natt alle sammen :-)

SKOLE I MORGEN

I morgen er det skole igjen, og jeg kan helt ærlig si at jeg gleder meg faktisk. Se Signe og Malin igjen, Maiken er i syden så med hu må jeg nok smøre meg med tålmodighet. Men jeg tror dette blir et bra semester. Siste semesteret på Helse- og sosialfag, neste år er det forhåpentligvis Helsefagarbeider. 

Atm sitter jeg og slapper av, spiser litt godis, strikker, (ja du leste riktig, jeg strikker) og venter på at Unge mødre skal begynne. Når jeg nevner Unge mødre, så må dere bare se innom en blogg, det er ei jente som er 15år og mamma. Sett videoene hennes, osv. for en fin mor hun virker som. Utrolig stolt av å se henne klare det, til tross for at jeg ikke kjenner henne. Besøk Anna sin blogg HER!

I  morgen skal jeg gjøre alt for å få til et outfit bilde og, men kan ikke love noe, få se hva jeg rekker på morgenen. Er en stund siden sist nå, pga jeg har så og si bare levd i joggebukse og hettegenser. 

Ha en fortsatt fin dag alle sammen, og en fin skoledag i morgen til dere som skal! Håper alle sammen har hatt en fin juleferie, julefeiring og nyttårsaftenfeiring, det har hvertfall jeg! 

♥ imh

ÅRETS FØRSTE SPINNINGTIME

Nå skal jeg på årets først spinningtime. Var med på 120 minutters spinningtime på lørdag, så hva er ikke bedre og være med på årets første spinnintime nå siden senteret var stengt i går? Føler meg skikkelig klar!♥ imh

Årets nyttårsbad

Da var årets nyttårsbad for Sofus utført :) pusen er ikke særlig glad i det, men det må gjøres.

2012

Nå er det 2012!!! Håper dette blir et supert år :-)