JENTEKVELD

God morgen! 

I går så var jeg hos Signe med Maiken, Malin, Anniken og Emilie. Utrolig koselig kveld! Vi så på filmen "Ikke naken", en utrolig morsom og søt film, deretter ble det musikk, snakk og kos. Spiste pizza og koste oss med godteri etterpå. Håper det blir flere sanne kvelder, timene går jo så alt for fort. 

Hadde på meg det samme i går kveld, som i bursdagen til onkel. Jeg likte det, og brukte det jo ikke mer en et par timer på torsdag, så når jeg ikke hadde all verdens tid til å finne klær i går, tok jeg likså godt det. 


Øredobber - Primark 
Smykke - Fikk i julegave
Klokke - Konfirmasjonsgave
Genser - BikBok
Høytlivsshorts - Vero Moda

 

Ønsker alle en super fin dag. Selv ligger jeg i skrivende stundt og hører på musikk, ser på snøen dale ned utenfor vinduet, og bare slapper av. Herlig start på lørdags morgen, og toppen av alt, jeg ble vekket av verdens beste Emilie som ringte meg, alltid koselig at hu ringer og vekker meg, selvom det skjer alt for sjeldent. *Hint, hint*

Planene for dagen er og se et par filmer som jeg har lånt av Signe, håper egentlig at jeg får meg selv til å dra opp på FRAM for å trene, ikke trent siden onsdag. Men jeg har laget et treningsprogram til meg selv som går på tre uker, så det har jeg veldig lyst til å prøve og fullføre. Kan sikkert legge det ut her på bloggen. Starter hvertfall ikke før til uken. 

Hva er dine planer for dagen?

♥ imh

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar